tiistai 2. elokuuta 2016

Pelituotannon tuotokset 2015

Syksyllä 2015 teimme pelituotannon jakson ensimmäistä kertaa Unityllä. Unity mahdollistaa huomattavasti enemmän ja monipuolisempaa tekemistä niiden muutaman viikon aikana jona pelejä väsäämme. Seuraavaksi esittelen pelituotannon tuotokset. Pelit on julkaistu joko HTML5:lle tai Unity Playerille (ei toimi Chromessa). Pelit vaativat yleensä joko hiiren tai näppäimistön (tai molemmat). Pelit avautuvat klikkaamalla kuvaa.
Merry Mansion
Merry Mansionin toteuttivat kahdestaan Salla Mällinen sekä Emilia Sukuvaara. Pelissä seikkaillaan nimensä mukaisesti kartanossa, mutta tunnelma on kaikkea muuta kuin iloinen. Audiovisuaalinen puoli on hämmästyttävän hieno, ja pelissä kannattaa huomioida että tavaroita voi siirrellä hiiren avulla. Tytöt toteuttivat myös Oculus Riftillä pelattavan version pelistä virtuaalilasien testaamista varten.


Over
Over-pelin toteuttivat Krista Mynttinen sekä Sebastian Suorsa. Peli on kosketusnäytöille suunnattu seikkailu/kauhu -peli, joka sijoittuu hotelliin. 2D-grafiikkaan kannattaa kiinnittää huomiota!


Cat Game
Keskeneräiseksi jääneessä Cat Gamessa Riku Palmgren sekä Eveliina Mäntylä testasivat 2D-platformerin tekemistä. Eniten huomiota kannattaa kiinnittää kissaan tehtyyn animointiin.

Little Idiot 2
Little Idiot 2:ssa Roope Kokkinen teki jatko-osaa veljensä Miikan alkuperäiseen Little Idiotiin. Peli jäi melkoisen keskeneräiseksi. Pelissä oleellista on pelihahmon muodonmuutos ja sen antamat mahdollisuudet.

Car Park
Erittäin keskeneräisessä Car Park -pelissä yritetään osua autolla parkkiruutuun. Moni kenttä jäi keskeneräiseksi eikä niitä näy tässä versiossa. Pelin tekijä on Jori Spets.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti